5 Eenvoudige Venstersreinigingshacks

5 Eenvoudige Venstersreinigingshacks

venster

Houd je van het uiterlijk van je ramen nadat ze door een professioneel bedrijf zijn gedetailleerd, maar heb je een hekel aan de manier waarop ze vuil lijken te zijn tussen de schoonmaakbeurten door? Het is alsof er altijd dat ene venster is dat, hoe vaak u ook een professional belt, gewoon niet schoon blijft. Uw eigen touch-ups doen met oplossingen voor thuisreiniging zal geen professionele schoonmaakservice vervangen, maar ze kunnen u in de tussentijd tevreden houden met de status van uw ramen.

1. Krant? Bestaan ​​die meer?

Het wordt een vrij gebruikelijke praktijk voor mensen om de krant die rond hun huis ligt te recyclen door het te gebruiken in plaats van papieren handdoeken. Dit is een slimme en milieuvriendelijke praktijk. Maar in het digitale tijdperk behoren kranten snel tot het verleden. Een handig alternatief is een koffiefilter, maar nog beter dan dat is een microvezeldoek. Handdoeken van microvezel zijn niet duur en zijn volledig wasbaar, dus geen afval!

2. De zuigmond is je BFF

De meeste mensen willen de heldere glans van een schoon raam, maar reinigen het niet omdat ze bang zijn om lelijke strepen te creëren. Strepen zijn overal de vloek van ruitenreinigers! Het beste wapen tegen kwade strepen is een goede rakel. Het omgaan met een zuigmond kan lastig zijn, dus bekijk een paar YouTube-video’s over juiste zuigtechnieken en oefen!

3. Thuis is waar de reiniger is

Wanneer je “zelfgemaakte schoonmaakmiddelen” hoort, rol je dan met je ogen voordat je teruggaat naar je Pine Sol en Windex? Sommige zelfgemaakte schoonmaakmiddelen kunnen een lastige balans zijn tussen water, ammoniak en andere willekeurige huishoudelijke vloeistoffen. Om je ramen schoon te maken, heb je alleen water, azijn en afwasmiddel nodig. Twee delen water tot één deel azijn en een paar druppels afwasmiddel zijn voldoende, hoewel er veel verschillende metingen zijn die allemaal positieve resultaten opleveren.
Spray (maar doordrenk niet) uw ramen met deze reiniger voordat u deze wegveegt. Spoel vervolgens uw raam met een kleine hoeveelheid water om te voorkomen dat er zich film ophoopt in de afwasmiddel. Zorg ervoor dat u om deze reden niet teveel afwasmiddel aan uw formule toevoegt.

4. Het huisdier van de leraar

Als die strepen je nog steeds gek maken, zelfs na het proberen van een aantal van deze strategieën, ga dan naar je lokale ambachtelijke winkel en pak een nieuwe schoolbordgum. Ik weet dat het gek klinkt, en het zal niet al je problemen wissen, maar door het over je raam te wrijven, zullen die vervelende strepen worden verwijderd.

5. De duivel staat in de details

Als het op ramen aankomt, zit de perfectie in de details. Het is niet genoeg om een ​​raam te hebben waar je uit kunt zien; u wilt er vanuit elke hoek en op elk moment van de dag perfect uit kunnen zien. Veeg uw reiniger of water af met een microvezeldoek of zelfs een wattenstaafje om watervlekken aan de randen te voorkomen.

Leave a Reply