Tips en hacks om Windows schoon te maken

Tips en hacks om Windows schoon te maken

Facade

Klopt het dat koffiefilters en kranten echt goed werken als u ramen wilt reinigen? Ontdek het hieronder. Ik zal enkele van de beste tips en hacks opsommen om schone vensters te hebben.
Het reinigen van ramen kan zeker een grote pijn zijn. Overweeg deze tips om het werk veel gemakkelijker te maken.
• In de winkel gekochte glasreinigers kunnen daadwerkelijk strepen en resten achterlaten. Je moet eigenlijk een doe-het-zelf-reiniger maken die je echt een stuk beter zal helpen. De ingrediënten die u kunt gebruiken zijn azijn, water en wat afwasmiddel. Hierdoor blijven uw vensters volledig streeploos.
• Als u geen papieren handdoeken bij de hand hebt, zou u glasreinigers hebben gebruikt, en er zijn er een heleboel op de markt. Je kunt eigenlijk gebruik maken van oude kranten in plaats van schone papieren handdoeken, en je kunt zelfs koffiefilters gebruiken om je ramen schoon te maken. U zult merken dat deze daadwerkelijk zullen werken.
• Vergeet ook nooit de moeilijk bereikbare vensterrails die altijd stof en zoveel vuil verzamelen. U kunt een sponsborstel op de raamsporen gebruiken en dan kunt u zien dat uw raamsporen veel schoner zijn.
• Het geheim van ongerepte ramen zit in het product dat u als reinigingsmiddel gebruikt en ook het ding waarmee u het reinigt. Als u de juiste producten hebt of gewoon door gaat en gewoon uw eigen doe-het-zelfproject gebruikt, zult u zien dat al uw inspanningen voor schone ramen vruchtbaar zijn.


• Je moet ook weten dat mensen gewoontedieren zijn, en je zult je realiseren dat je het schoonmaakwerk steeds opnieuw hebt gedaan. Dat komt omdat je de behoefte voelt om alles schoon te maken omdat je denkt dat het stoffig of vies is. Als u de bovenstaande stappen volgt, zult u zien dat de vensters daadwerkelijk langer schoon blijven dan verwacht. Het hangt allemaal af van de reinigingsstijl en ook van het product dat wordt gebruikt om het te reinigen.
• U kunt een watermerk daadwerkelijk verwijderen door gebruik te maken van een walnoot.
• U kunt olie gebruiken om vetvlekken op roestvrij staal te verwijderen. Smeer wat olijfolie op een doek om ervoor te zorgen dat alle vuil en ook vingerafdrukken van uw stalen ramen zijn.
• U kunt tandpasta gebruiken voor aangetast zilverwerk en metalen onderdelen op het raam. Je moet gewoon wat tandpasta op een gladde doek deppen en vervolgens wrijven, en dan moet je het met water afspoelen en vervolgens met een schone doek drogen.
• U kunt soms ook cola gebruiken om schoon te maken.

Leave a Reply